bbi-travel Kong Harald 13-Daagse hotelrondreis in sfeervolle hotels


voor € 1262.00

Fabrikant: Bbi-travel 
Artikelnummer: nohopr01 
Categorie: Autorondreizen 

In stijl door het Noorse fjordendistrict reizen, dat doet u tijdens deze rondreis. Niet alleen rijdt u de mooiste trajecten en ziet u de fraaiste plekjes van het magnifieke fjordendistrict, maar u verblijft op ware toplocaties in uiterst comfortabele en door vele prominenten bezochte hotels.     
In het rijk van Peer Gynt, waar het gelijknamige toneelstuk van Henrik Ibsen zich afspeelt, verblijft u in het gemoedelijke Gålå Hotel & Spa. Een traditioneel berghotel waarvandaan vele activiteiten op de hoogvlakte en omliggende dalen kunnen worden ondernomen. Hier kwamen de chique dames en heren uit Christiania (het vroegere Oslo) om te ontstressen. Vervolgens rijdt u een ansichtkaart binnen met een bezoek aan het Geirangerfjord. Het uitzicht is adembenemend mooi, ook vanuit de spa van het Union Hotel. Het Kviknes Hotel in Balestrand is direct gelegen aan de machtige Sognefjord. Het hotelgebouw dat uit 1890 dateert is in traditionele Zwitserse stijl gebouwd en de grootste van zijn soort in Noord-Europa. Vanuit Balestrand is onder andere Flåm met de beroemde treinbaan en de Aurlandsfjord binnen bereik voor een dagtocht. Verder zuidelijk verblijft u in de traditierijke streek Ullensvang aan de oevers van de uitlopers van de Hardangerfjord. Hier is het reeds de vijfde generatie van dezelfde familie die in het hotel actief is en er persoonlijk op toe ziet dat de gasten het naar hun zin hebben. Vanaf het terras heeft men een fraai zicht op de Folgefonngletsjer en de fruitboomgaarden langs de fjord. De laatste twee nachten worden in de Noorse hoofdstad doorgebracht, die u na een lang maar fraai traject over het Hardangervidda bergplateau bereikt.     Reisschema  2 n Gålå Hotel & Spa - Gålå (275/560 km) 
3 n  Union Hotel - Geiranger (285 km) 
2 n  Kviknes Hotel - Balestrand (295 km) 
3 n  Ullensvang Hotel - Lofthus (155 km) 
2 n Grand Hotel Oslo by Scandic  - Oslo (370 km)  Vervoer suggesties   Comfort Budget Heenreis Color Line: Kiel - Oslo Color Line: Hirtshals - Larvik Terugreis Color Line: Oslo - Kiel Color Line: Larvik - HirtshalsWinkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling
€ 1262.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»