chalet.nu Miholascica - Kroatië - Kvarner - Miholascica
- 6 persoons


voor € 599.00

Kleuren: Kvarner / Kvarner 
Fabrikant: Chalet.nu 
Artikelnummer: hr-39619 
Categorie: Vakantie in Kroatië 

Breng een heerlijke vakantie door nabij een prachtig kiezelstrand, op het prachtige eiland Cres, in het kleine stadje Miholaščici, waar dit vakantiehuis zich bevindt. De woonplaats is een rijtjeshuis dat een traditioneel voorbeeld is van de architectuur van het eiland. De eigenaren hebben het interieur comfortabel ingericht en de traditionele kenmerken behouden, en er is een parkeerplaats in de buurt, omdat het huis ongeveer 30 meter verwijderd is van de weg die door het dorp loopt.
Bij binnenkomst van het huis bereik je de begane grond met keuken en badkamer. Een interne trap leidt naar de middelste verdieping, waar zich de woonkamer en een slaapkamer bevinden. De slaapkamer is tegelijkertijd een doorgang naar de praktische kitchenette, van waaruit je toegang hebt tot de tuin achter het huis. Er is een groot terras waar je veel tijd kunt doorbrengen en waar een jacuzzi voor vier personen is gebouwd. Op de bovenste verdieping zijn nog twee slaapkamers met elk een balkon. Het huis is volledig voorzien van airconditioning en beschikt over satelliet-tv en WiFi. De buitenjacuzzi is van 1 mei tot 30 september beschikbaar.
Verken het eiland en zijn prachtige landschappen, uitzichtpunten en magische verhalen. Maak kennis met het naburige eiland Lošinj, dat is verbonden door een weg naar het eiland Cres.Winkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling
€ 599.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»