chalet.nu Elda - Kroatië - Istrië - Rakalj
- 12 persoons


voor € 1794.00

Kleuren: Istrië / Istrië 
Fabrikant: Chalet.nu 
Artikelnummer: hr-32980 
Categorie: Vakantie in Kroatië 

Deze aantrekkelijke villa bevindt zich in het dorpje Rakalj, het zuidoostelijke deel van het schiereiland Istrië Omringd door een ruim, goed onderhouden terrijn (943 m2) met privé zwembad en en olijfbomen.

U komt het omheinde gebied binnen via de automatische poort en parkeert u auto op het terrein. Overdekte zomerkeuken met grill en tuinmeubilair is de perfecte plek voor ontspannen familiebijeenkomsten. Meer dan genoeg buitenactiviteiten aangeboden op plateaus van verschillende hoogten en gebieden die zelfs met elkaar zijn verbonden via een kleine brug. De geur van de mediterraanse tuin en het nabije bos maakt de omgeving nog aantrekkelijker voor gasten. Deze villa verzekert u van een rustige vakantie in volledige privacy en veiligheid.

De binnenruimte is zorgvuldig ingericht met een charmante, elegante smaak. De warmte en authenticiteit van de Istrische architectuur is behouden in de details uit het verleden, zoals houten balken aan het plafond en stenen muren.

Binnen een bereik van 2 km zijn er prachtige, afgelegen stranden. De villa bevindt zich op 27 km afstand van het historische centrum van Pula, met haar bruisende stadsleven, drukke straten en levendige sfeer. Voor de natuurliefhebbers is er het Nationaal park Brijuni: de archipel van 16 eilanden; natuurpark cape Kamenjak: beschermd landschap met prachtige stranden, baaien en verborgen plekjes...

Kinderen zullen zeker Dinopark in Funtana willen bezoeken, het eerste pretpark in Kroatië waar levensgrote dinosaurussen het hoofdonderwerp zijn. Ze kunnen ook de onderwaterwereld van Aquariumpark in Pula bezoeken, Acqualand in Poreč of Novigrad...Winkel Prijs   Verzendkosten  
Winkelbeoordeling
Plaats / bekijk beoordeling
€ 1794.00
 
€ 0.00 
  Naar aanbieding »»»